Airco Bijvullen

Airco bijvullen gaat helaas niet, eerst moeten we de installatie leeghalen en daarna vacuum trekken en dan op het vul gewicht brengen wat door de fabrikant is voor gescheven.

Is de installatie lek, kunnen we deze snel voor u repareren, op een goede en voordelige manier.

Wilt u snel uw airco installatie  laten vullen bel dan direct 0172-589697 voor Den Haag, Delft, Leiden en Zoetermeer, Rotterdam en omstreken.

Of voor Leiden, alphen aan den rijn, Hazerswoude, Benthuizen en Boskoop bel 0172-589697

Onze monteurs hebben het F GASSEN DIPLOMA. 

Let op dat u wel uw airco laat vullen door een monteur met een F gassen  diploma, de hele dag horen we alleen maar ellende van klanten die hun airco hebben laten vullen door een beun de haas.

Pas op voor producten waarmee u zelf de airco kan bijvullen, deze werken zo dat u uw eigen systeem kan bijvullen via de lage druk zijde van uw airco systeem, dit kan schadelijke gevolgen hebben.
Het systeem kan te vol raken, het moet namelijk eerst ontlucht worden door het leeghalen en vacumeren, en dan pas vullen, ook zitten er anti lekstoffen in de spuitbussen, hierdoor kan het systeem verstopt raken, uw airco installatie is dan totall loss.
Als u de voorwaarden van de leverancier leest komt u er achter  dat u geen aanspraak kan maken op schade. Deze producten worden aangeboden op Marktplaats en door aircobijvullen.com.

De kosten van goed vullen van een airco systeem zijn net zo hoog als het kopen van een spuitbus.