Gratis Aircocheck bij de Aircodokter!   0172-589697

Het wordt warm, laat uw Auto Airco checken! Ook op Zaterdag.

Elke auto airco lekt tussen de 8 en 10% per jaar, net zoals uw olie en koelvloeistof, dus is het verstandig elke 2 jaar een airco check te doen. De airco-dokters rekenen voor het vullen en servicebeurt van uw auto airco € 90,- .Het reinigen van het luchtsysteem in het dashboard kost 45,- euro, deze prijzen zijn exclusief filters. Bij stank, als u uw airco aanzet, kan het zijn dat er schimmel in de luchtkanalen van uw dashboard zit, dit moet u vergelijken met schimmel op de muren in uw huis en kunnen er allergische reakties ontstaan.

We leveren ook alle airco delen nieuw tegen een zeer scherpe prijs.
8 van de 10 dealers doen tijdens een grote of vakantie beurt geen onderhoud aan uw airco systeem, wat bij elke auto om de 2 jaar moet gebeuren. wat kan er gebeuren als u het niet doet klik hier
Ook belangrijk is het te weten, dat de airco van de auto het hier wel doet en in frankrijk (bij 35 graden) het laat afweten omdat er te weinig koude- middel in zit.
U kunt altijd een afspraak maken voor een Gratis Airco Checken meestal kunt u de zelfde dag terecht! Vaak kunnen we de reparaties aan uw auto-airconditioning dezelfde dag doen.
Ook al is uw airco defect, bijna altijd gaat u bij ons met een werkende airco bij ons de deur uit. 
Onze monteur is gecertificeerd met het nieuwe f gassen diploma. 
Ook bouwen wij uw oude r12 installatie om naar r134a (retrofitten).
Airco bijvullen wordt sterk afgeraden omdat je nooit weet hoeveel er nog in zit, dus kan er ook te veel in gaan en dan werkt de airco ook niet. 
Als andere bedrijven en dealers opgeven dat uw aircopomp kapot is, blijkt dat 8 van de 10 keer niet zo te zijn, dus kom langs voor een gratis second opinion. Vaak kunnen we ook uw aircopomp repareren. 
Wij leveren ook airco leidingen, aircopompen, aircocompressors en condensors voor personenauto's, vrachtwagens, tractoren, graafmachines en sjovels tegen voordelige prijzen door eigen import!
Wij kunnen ook uw aircoleidingen repareren!
voor een afspraak voor een gratis auto airco check of airco servicebeurt klik hier
Hazerswoude Dorp , Centraal gelegen tussen Rotterdam, Zoetermeer, Leiden. 
Hazerswoude Rijndijk, Alphen aan den rijn, Kouderkerk ad Rijn en Benthuizen Tel: 0172-589697
Meestal zijn de reparaties binnen een dag klaar of kunt u er op wachten.