Elke auto airco lekt tussen de 8% en 10% per jaar

Het is dus verstandig elke 2 jaar de gratis airco check te doen

Algemene informatie

Het wordt warm, laat daarom uw airco nakijken, dit kan bij ons ook op Zaterdag.

Elke auto airco lekt tussen de 8 en 10% per jaar, eveneens uw olie en koelvloeistof, het is dus verstandig elke 2 jaar een airco check te doen. De aircodokters rekenen voor het vullen en servicebeurt van uw auto airco € 90,- .Het reinigen van het lucht systeem in het dashboard kost 45,-, deze prijzen zijn exclusief filters.

Bij stank kan het zijn dat er schimmel in de luchtkanalen van uw dashboard zit, dit moet u vergelijken met schimmel op de muren in uw huis en kunnen er allergische reacties ontstaan.

8 van de 10 dealers besteden tijdens een grote beurt of vakantie beurt geen aandacht aan uw airco systeem, wat eigenlijk bij elke auto om de 2 jaar moet gebeuren.

Belangrijk is dat u moet beseffen dat de airco van de auto het hier wel kan doen maar in Frankrijk bij een temperatuur van 35 graden het af laat weten omdat er te weinig koude- middel in zit.

We leveren ook alle airco delen nieuw tegen een zeer scherpe prijs.

U kunt altijd een afspraak maken voor een gratis airco checken meestal kunt u de zelfde dag nog bij ons terecht! In de meeste gevallen kunnen we de reparaties aan uw airconditioning die zelfde dag afronden. Ook al is uw airco defect, bij ons gaat u nagenoeg altijd met een werkende airco de deur uit.

Onze monteur is gecertificeerd met het nieuwe f gassen diploma. Ook bouwen wij uw oude r12 installatie om naar r134a (retrofitten).

Uw airco zelf bijvullen wordt sterk afgeraden omdat u nooit weet hoeveel er nog in zit, er kan dan te veel in gaan en dan werkt uw airco niet meer.

Als andere bedrijven en dealers opgeven dat uw aircopomp kapot is hoeft dat niet per direct zo te zijn, vaak kunnen wij bij de aircodokter uw aircopomp nog wel repareren. Kom langs voor een gratis second opinion.

Wij leveren ook airco leidingen, aircopompen, aircocompressors en condensors voor personenauto’s, vrachtwagens, tractoren, graafmachines en sjovels tegen voordelige prijzen door eigen import!