Elke auto airco lekt tussen de 8% en 10% per jaar

Het is dus verstandig elke 2 jaar de gratis airco check te doen

Over ons

Hier vindt u meer informatie over de aircodokter

Informatie

De afgelopen jaren is er door de aircodokter flink geïnvesteerd in kennis en apparatuur. Het geeft dan veel voldoening als naast onze eigen klanten, steeds meer nieuwe klanten ons bedrijf weten te vinden. Sinds wij ogenschijnlijk onoplosbare of kostbare reparaties bij enkele automerken relatief snel en goedkoop hebben kunnen oplossen, circuleert onze naam rond op het internet.

Waar onze passie vandaan komt

Bijna elke nieuwe auto wordt tegenwoordig standaard geleverd met een airco. Deze trend zagen wij een aantal jaren geleden al aankomen. Om ook op dit gebied onze klanten maximale service te kunnen bieden hebben wij om deze reden al in 2003 onze eerste aircotester ingezet.
Sinds jaren beschikken wij over het allernieuwste, volautomatisch en computergestuurde, aircotest en vulstation. Met dit apparaat en onze kennis zijn wij beter dan ooit in staat om diagnoses en reparaties te verrichten aan bijna elk type of merk auto.
Ondanks dat het alweer meer dan 14 jaar geleden is dat wij onze eerste aircotester in huis hadden, behoren wij nog steeds tot één van de weinige autobedrijven in de regio die niet alleen over dergelijke apparatuur beschikt en erkend is, maar tevens de nodige kennis in huis heeft door het volgen van cursussen.

Bovendien geven de inmiddels opgedane kennis en ervaring ons ten opzichte van anderen een enorme voorsprong. Door ons specialisme, kennis en ervaring, noemen wij ons de aircodokter.