Elke auto airco lekt tussen de 8% en 10% per jaar

Het is dus verstandig elke 2 jaar de gratis airco check te doen

Diensten

Hier vindt u onze dienst – airco vullen

Een airco bijvullen gaat helaas niet, eerst moeten we de installatie leeghalen en daarna vacuüm trekken en dan op het vul gewicht brengen wat door de fabrikant is voorgeschreven.

Is de installatie lek, kunnen we deze snel voor u repareren, op een goede en voordelige manier. Wilt u snel uw airco installatie  laten vullen bel dan direct 0172-589697 voor Leiden, Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Benthuizen, Boskoop Den Haag, Delft, Leiden en Zoetermeer, Rotterdam en omstreken. Onze monteurs hebben het F GASSEN DIPLOMA. Let op dat u wel uw airco laat vullen door een monteur met een F gassen  diploma, de hele dag horen we alleen maar ellende van klanten die hun airco hebben laten vullen door een Beun de Haas.
Pas op voor producten waarmee u zelf de airco kan bijvullen, deze werken zo dat u uw eigen systeem kan bijvullen via de lage druk zijde van uw airco systeem, dit kan schadelijke gevolgen hebben. Het systeem kan te vol raken, het moet namelijk eerst ontlucht worden door het leeghalen en vacumeren, en dan pas te vullen, ook zitten er anti lekstoffen in de spuitbussen, hierdoor kan het systeem verstopt raken, uw airco installatie is dan total loss. Als u de voorwaarden van de leverancier van deze producten leest komt u er achter  dat u geen aanspraak kan maken op schade.

Vullen

€89,50